Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Επιτυχημένη η παρουσία μας στο Φιλανθρωπικό τουρνουά Μπάσκετ (φωτο).



Την δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα του Λιμενικού Σώματος  στο τουρνουά Μπάσκετ που διοργανώθηκε από κοινού με την Τοπική Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών  την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου, και την 32 ΤΑΞ. ΠΖΝ, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Μαγνησίας, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2014.

Σκοπός του τουρνουά ήταν να μαζευτούν τρόφιμα και είδη καθαριότητας που θα διανεμηθούν στα ιδρύματα της περιοχής μας Ορφανοτροφείο Βόλου, Γηροκομείο Βόλου και Άσπρες Πεταλούδες.


Η ομάδα μας με την καθοδήγηση του συναδέλφου και έμπειρου προπονητή Δέλιου Αθανασίου κατάφερε να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη ,δεδομένου ότι προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο μόλις με μια προπόνηση ,κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά στον πρώτο ημιτελικό την ομάδα της Αστυνομίας .


Στον τελικό ηττήθηκε ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι από την ομάδα της 32 ΤΑΞ. ΠΖΝ που παρουσιάστηκε στο τερέν με αρκετούς επαγγελματίες παίχτες .

Σπουδαία η ανταπόκριση των συναδέλφων που συμμετείχαν στην εκδήλωση είτε ως θεατές είτε ως παίχτες κάνοντας μνεία στη συνάδελφο Σολομού Ελένη ,αθλήτρια Α1 κατηγορίας ,που άφησε τις υποχρεώσεις της ,αθλητικές και υπηρεσιακές και ταξίδεψε από τη Σκιάθο όπου και υπηρετεί ,προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα μας.

Σε όλους τους συναδέλφους αξίζει ένα μεγάλο Μπράβο καθώς συγκεντρώθηκε σημαντική ποσότητα τροφίμων .


Την ομάδα βράβευσε για την κατάκτηση της Δεύτερης θέσης η Αντινομάρχης Δωροθέα Κολυνδρίνη  η οποία και συνεχάρη όλους τους αθλητές .

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το ΠΆΣΧΑ όπου και θα επαναλάβουμε το τουρνουά αναδεικνύοντας την φιλανθρωπική δράση των Ένστολων.                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου