Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Παρεμβάσεις για τα φάρμακα

                 
 Έντονα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι μας  που υπηρετούν σε υπηρεσίες της  Ένωσής μας αναφορικά με τη χορήγηση φαρμάκων το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Παρά το γεγονός ότι εδώ και 5 χρόνια ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ν.Μαγνησίας έχει επιβάλει εμπάργκο στη χορήγηση φαρμάκων στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, ως Ένωση καταβάλουμε διαρκείς προσπάθειες για εξεύρεση λύσεων και έχουμε καταφέρει μέχρι και σήμερα να μην μένει κανείς συνάδελφος ακάλυπτος σε φάρμακα , καθώς με παρεμβάσεις μας έχουν βρεθεί σχεδόν σε όλες τις περιοχές φαρμακοποιοί που δέχονται να μας χορηγήσουν δωρεάν φάρμακα.


Παρόλα αυτά το τελευταίο εξάμηνο έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ,τα φαρμακεία της περιοχής μας που μας κάλυπταν μέχρι και τώρα να μην έχουν αποζημιωθεί ακόμη και για δαπάνες που εκτελέστηκαν τον μήνα Οκτώβριο του 2014.

Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να εκθέσουμε το πρόβλημά μας στην πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία και ζητήθηκε η παρέμβαση τους για την άμεση επίλυση του προβλήματος .

Θεωρούμε πολύ θετικό το γεγονός ότι εδώ και μέρες ξεκίνησε η αποπληρωμή μέρους των οφειλών προς τους φαρμακοποιούς και ευελπιστούμε σε σύντομη καταβολή όλου του ποσού που τους οφείλεται ώστε να μη παρουσιαστεί ποτέ ξανά ο κίνδυνος της διακοπής  χορήγησης φαρμάκων στους συναδέλφους .

Φαρμακεία στο Νομό Μαγνησίας που χορηγούν δωρεάν φάρμακα στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .

1) Τσαρνάς Κωνσταντίνος (Αναπαύσεως 33, Νέα Ιωνία Βόλου ) τηλ. 2421085995
2) Μποχωρης Δημήτριος (Ελληνικής Αεροπορίας 109, Νέα Αγχίαλος) τηλ .2428078680
Παρέχεται η δυνατότητα παραγγελίας φαρμάκων και η μεταφορά από το φαρμακείο στο Βόλο.
3) Τσιώρου Αντωνία (Κάτω Λεχώνια ) τηλ. 2428093289
Το φαρμακείο λειτουργεί καθημερινά και Σαββατοκύριακο πρωί απόγευμα .Παρέχεται η δυνατότητα παραγγελίας φαρμάκων και η μεταφορά από το φαρμακείο στο Βόλο.
Νέο Φαρμακείο

Ζαχαρίου Φανή (Βόλος) Ιάσονος 107  τηλ 2421 076100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου