Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

H ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στις διαμαρτυρίες Βόλου και Αθήνας για το Ασφαλιστικό

Δυναμική ήταν για μία ακόμη φορά η παρουσία των Λιμενικών της Μαγνησίας στη μεγάλη διαμαρτυρία των Ένστολων στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 για το ασφαλιστικό.


Σημαντική και η παρουσία τους την προηγούμενη μέρα στο λιμάνι τού Βόλου στη μνημειώδη για τα τοπικά χρονικά διαμαρτυρία όλων των εργασιακών κλάδων.



Ο πρόεδρος της Ενωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος Κωνσταντίνος Κυράνης τονίζει ότι και η φετινή χρονιά φαίνεται ότι θα αποτελέσει συνέχεια των προηγούμενων με προδιαγεγραμμένο αρνητικό πρόσημο.


Όπως σημειώνει, η Ασφαλιστική λαίλαπα έρχεται να αποτελειώσει τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, που εδώ και 5 χρόνια βιώνουν μειώσεις μισθών και την αλλοτρίωση στο ασφαλιστικό τους σύστημα. «Σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα προβλήματα του κλάδου (όπως μείωση οργανικών θέσεων, Καλλικράτης, μεταναστευτικό) οι λιμενικοί έχουν οδηγηθεί σε επίπεδα οικονομικής και εργασιακής εξαθλίωσης» προσθέτει.


Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ευχαριστεί του συναδέλφους για τη διαρκή συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις ενισχύοντας ένα αγώνα διαρκείας που έχει ως μοναδικό στόχο την προάσπιση κεκτημένων δικαιωμάτων που κερδήθηκαν με θυσίες.    

Οι δράσεις των Λιμενικών θα συνεχιστούν και όπως φαίνεται το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Πηγές : taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου