Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

Δράσεις από το Λιμεναρχείο Βόλου για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Τρεις δράσεις πραγματοποίησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2016.

Ειδικότερα, αύριο Παρασκευή 3 Ιουνίου έγινε καθαρισμός των ακτών και του βυθού Αναύρου, στις 10 το πρωί, με τη συμμετοχή μαθητών των 9ου Νηπιαγωγείου και 9ου Δημοτικού Σχολείων Βόλου, 11οκαι 12ο Νηπιαγωγείων Βόλου, 4ο Νηπιαγωγείου Ν. Ιωνίας και του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Μεταμόρφωση».


 Συμμετείχαν ενεργά η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, η Λέσχη Εδικών Δυνάμεων – Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών, η Λέσχη Εθελοντών Βατραχανθρώπων Κ. Ελλάδας, η Εθελοντική Ομάδα Άμεσης Πολιτικής Επέμβασης Αγριάς και η North Aegean Slops Ηλ. Ορφανίδης.

Την Τρίτη 7 Ιουνίου μπροστά από τις εγκαταστάσεις ΕΛΙΝΟΙΛ – ΑΓΕΤ Ηρακλής θα έγινε άσκηση καταπολέμησης ρύπανσης της θάλασσας και των ακτών με την ενεργό συμμετοχή της Ελινόιλ, της ΑΓΕΤ Ηρακλής, της North Aegean Slops Ηλ. Ορφανίδης, της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας και της Λέσχης Εδικών Δυνάμεων – Ειδική Διασωστική Ομάδα Πολλαπλών Αποστολών.


Τέλος, την Τετάρτη 15 Ιουνίου έγινε καθαρισμός της δυτικής ακτής της ΑΓΕΤ Ηρακλής Βόλου, με την ενεργό δράση της ΑΓΕΤ Ηρακλής και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου