Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Έκφραση συγχαρητηρίων Διοικητή 4ης ΠΕΔΙΛΣ σε προσωπικό Κ.Λ.Βολου για την εξαρθρωση σπείρας ναρκωτικών.΄

Την πλήρη του ικανοποίηση εξέφρασε ο Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ  Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Δεμερτζής Κων/νος στα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου για την επίδειξη υψηλού αισθήματος και απαράμιλλου επαγγελματισμού κατά την επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.


Συγκεκριμένα την 10/09/2016 στο πάρκο του  Αγ. Κωνσταντίνου τρεις ημεδαποί, ηλικίας 25, 36 και 23 χρονών καθώς και τρεις (03) αλλοδαποί, δύο 22χρονοι και ένας 19χρονος συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χθες, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, από στελέχη των Γραφείων Ασφαλείας - Δίωξης Ναρκωτικών και Τροχαίας καθώς και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών,  της αντίστασης και απείθειας κατά της Αρχής, της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ παράλληλα βεβαιώθηκαν και έντεκα (11) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.


Για τα ανωτέρω αλλά και την εν γένει δράση τους ο Λιμενάρχης ,το προσωπικό του Κ.Λ.Βόλου και το ΚΕΑ Βόλου δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του Διοικητή 4ης  ΠΕΔΙΛΣ ως ηθική  και ουσιαστική αναγνώριση της προσφοράς τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου