Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Γιατροί –Διαγνωστικά κέντρα και Φαρμακεία για τους συναδέλφους της Φθιώτιδας .

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος τον τελευταίο μήνα έχει έρθει σε επαφή με γιατρούς –διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας προκειμένου να παρέχουν στους συναδέλφους που υπηρετούν στις Λιμενικές Αρχές Στυλίδας –Γλύφας –Αγ.Κωνσταντίνου και Αταλάντης δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη .

Στις μέχρι τώρα επισκέψεις μας έχουμε συναντήσει την θετική αποδοχή των Ιατρών και μέχρι τέλους του έτους υπολογίζουμε να έχουμε καλύψει το μεγαλύτερο μέρος των ειδικοτήτων ώστε να μη χρειάζεται οι συνάδελφοι να μετακινιούνται σε Αθήνα ή Βόλο προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε Ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα .


Στο προσεχές χρονικό διάστημα θα ολοκληρώσουμε τον κύκλο των επισκέψεών μας ώστε να συγκεντρωθεί μία λίστα όλων των ειδικοτήτων και ταυτόχρονα να βρεθούν και φαρμακεία που θα μας καλύπτουν Δωρεάν.

Σε αυτή τη προσπάθεια ζητούμε και τη συνδρομή των συναδέλφων σε περίπτωση που γνωρίζουν Ιατρούς-Φαρμακεία που θέλουν να ξεκινήσουν συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα παρέχοντας δωρεάν ιατροφαρμακευτική στα στελέχη που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή .

Σε κάθε περίπτωση θυμίζουμε ότι ο έλεγχος των δικαιολογητικών αλλά και η αποπληρωμή των οφειλών στους δικαιούχους από το Αρχηγείο μας ,βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο το οποίο και θα βελτιωθεί ,καθώς από 1/1/17 στο Υπουργείο μας θα συσταθεί Υ.Δ.Ε (Υπηρεσία Δημοσιονομικού Έλεγχου ) που θα αποτελείται ως επί το πλείστον από στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και ως αποτέλεσμα θα έχει τον συντομότερο χρόνο ελέγχου και αποπληρωμής των δαπανών.           

                                                                  Για το ΔΣ
                                 Ο Πρόεδρος                                 Ο Γ.Γραμματέας


                                Κυράνης Κων/νος                 Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου