Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Καλή επιτυχία στο νέο Αρχηγό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.



Η ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ συγχαίρει τον νέο Αρχηγό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναυάρχο ΛΣ Κλιάρη Θεόδωρο και του εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που καλείται να επιτελέσει.

Η θητεία του ως Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου , ως Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ και η άψογη και αποτελεσματική συνεργασία με την Ένωσή μας, αποτελεί παρακαταθήκη της πορείας που ακολουθήσει ο νέος Αρχηγός στο πλαίσιο της στήριξής του συνσυνδικαλιστικού μας εργου σε μια εποχή που η συνεργασία με τη φυσική μας ηγεσία κρίνεται επιβεβλημένη.

Είναι αλήθεια ότι η Ένωσή μας και τα μέλη μας αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα μετά την μείωση των οργανικών θέσεων, τον Καλλικράτη αλλά και τις νέες αρμοδιότητες σε αιγιαλό και παραλία.

Σε αυτό τον αγώνα που δίνουμε τα τελευταία χρόνια καλούμε τον νέο Αρχηγό Αντιναυάρχο ΛΣ Κλιάρη Θεόδωρο να σταθεί αρωγός, όπως ακριβώς βρίσκονταν δίπλα μας τα 4 προηγούμενα χρόνια από τη θέση του Υπαρχηγού.

Από την πλευρά μας θεωρείται δεδομένη η στήριξή μας στα νέα του καθήκοντα και στη κοινή μας προσπάθεια να πάμε το Λιμενικό Σωμα ένα βήμα πιο πέρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου