Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Για 3η θητεία ο Κυράνης Κώστας στο Ν.Τ της ΑΔΕΔΥ Ν.Μαγνησίας.

Συνεχίζοντας τη παράδοση της από σύστασης του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ του Νομού Μαγνησίας ,η οποία προβλέπει τη συμμετοχή των Λιμενικών σε αυτό ,ο Κώστας Κυράνης εξελέγη για τρίτη συνεχόμενη θητεία στο Διοικητικό Συμβούλιο εκπροσωπώντας τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας σε ένα Νομαρχιακό Τμήμα που παρουσιάζει πολυμορφία και αντιπροσωπευτικότητα από κάθε εργασιακό χώρο του Δημοσιουπαλληλικού χώρου στο Νομό .


Ο ίδιος δήλωσε τα εξής ΄΄Είναι τιμή για εμένα να εκπροσωπώ τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου συμβουλίου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ  και ευχαριστώ πρωτίστως τους συναδέλφους που με στηρίζουν εδώ και χρόνια σε κάθε συνδικαλιστικό μου βήμα .

Επίσης είναι πολύ σημαντικό το Νομαρχιακό Τμήμα να διατηρεί τον ακομμάτιστο χαρακτήρα όπως αυτός προβάλλεται από όλα τα μέλη του ΔΣ  και κυρίως από τον  Πρόεδρο Κωνσταντινίδη Φίλιππο τον οποίο και στηρίζουμε σταθερά και δυναμικά ως τον εκφραστή και εκπρόσωπο του σημαντικότερου συλλογικού συνδικαλιστικού φορέα των δημοσίων υπαλλήλων στο Ν.Μαγνησίας.΄΄   
  

Πρόεδρος: Κωνσταντινίδης Φίλιππος
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αναστασίου Λεωνίδας
Αντιπρόεδρος: Τίρχας Βασίλης
Γραμματέας: Αποστολάκης Βασίλης Ταμίας Φωτόπουλος Γιώργος
Αν. Γραμματέας: Κυράνης Κώστας
Γραμματέας: Οργανωτικού Παπαγεωργίου Τζανέτος
Μέλος: Καρυδάκη Εύη
Μέλος: Βογιατζής Γιώργος

Ε.Ε.
Παπαπαναγιώτου Χρήστος
Μπέκα Αποστολία
Μπενετάτος Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου