Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Kοπή πίτας Συλλόγου Αποστράτων ΛΣ Θεσσαλίας.

Πραγματοποιήθηκε την 14-02-15 στην ταβέρνα ΄΄Καστέλι΄΄ στο Βόλο ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του   Συλλόγου Αποστράτων ΛΣ Θεσσαλίας. 

Ο Σύλλογος που αριθμεί 80 μέλη περίπου ,το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επιδείξει έντονη δραστηριότητα σε όλα τα επίπεδα σε μια περίοδο μάλιστα που οι απόστρατοι έχουν πληγεί έντονα από τα Μνημόνια και η οργάνωση αλλά και η συσπείρωση είναι όσο ποτέ επιβεβλημένη . 

Αθρόα ήταν η προσέλευση των μελών με κέφι και χορό μέχρι πρωίας .Το Κεντρικό Λιμεναρχείο εκπροσώπησε ο Λιμενάρχης Πλοίαρχος Κανάλης Εμμανουήλ .Παρών και ο Νάυαρχος (ε.α) Πιτσουλάκης Αντώνιος .

Το διοικητικό συμβούλιο ευχήθηκε σε όλους υγεία και ευτυχία.  


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γαλαξειδιώτης Κωσταντίνος ζήτησε από τον Πρόεδρο Κυράνη Κων/νο την από κοινού δράση με την  ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος τόσο σε κοινωφελείς δραστηριότητες (αιμοδοσία) αλλά και συνδικαλιστική δράση (διαμαρτυρίες κ.α ) καθώς οι ανάγκες και τα προβλήματα είναι κοινά.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα σταθεί αρωγός σε κάθε κίνηση και δραστηριότητα των αποστράτων συναδέλφων σε ένα κοινό αγώνα αξιοποίησης και εξέλιξης της παρακαταθήκης που άφησαν τόσο σε υπηρεσιακό όσο και συνδικαλιστικό επίπεδο.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου