Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Επιτυχία για Κ.Λ.Βόλου ο εντοπισμός δενδρυλλίων κάνναβης.

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία των στελεχών του Γρ.Ασφαλείας του Κ.Λ.Βόλου ως αποτέλεσμα της συστηματικής και μεθοδευμένης εργασίας που επιτελείται εδώ και χρόνια .

Συγκεκριμένα στον εντοπισμό και την κατάσχεση δεκαοχτώ (18) δενδρυλλίων κάνναβης προέβησαν,πρωινές ώρες σήμερα, τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών εντοπίστηκαν σε ερημική παραλία στην περιοχή ''ΣΟΡΟΣ'' του Ν. Μαγνησίαςσε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, δεκαοχτώ (18) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,25m έως 0,40m περίπου.
Επίσης, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα (40) δισκία άγνωστης δραστικής ουσίας, ένα τμήμα τζαμιού, τέσσερις (04) κάρτες SIM σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, ένα (01) πλαστικό ποτήρι, δύο (02) πλαστικά καλαμάκια και μία (01) ζυγαριά ακριβείας.
Ανωτέρω επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων, που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου