Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

9 Ενώσεις στηρίζουν το προσωπικό του Κ.Λ.Πάτρας.


Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε για το Δελτίου τύπου που εκδόθηκε από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με το οποίο έγινε γνωστό ότι ο Υπουργός κ.ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ έδωσε εντολή στον Αρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ για την διενέργεια ΕΔΕ, για το συμβάν που σημειώθηκε στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας την 05-03-2018 και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μετανάστη.

Δεν είναι και η πρώτη φορά που η τοπική Ένωση Προσωπικού Ν.Δ. Ελλάδος κρούει τον ΄΄κώδωνα του κινδύνου ΄΄ προς πάσα κατεύθυνση ζητώντας   να βρεθούν άμεσα λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Λιμάνι της Πάτρας με τους μετανάστες.


Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι το προσωπικό του Κ.Λ.Πάτρας δίνει τον καλύτερό του εαυτό καλούμενο να αντιμετωπίσει τις παγίδες με τις πετονιές, τα αυτοσχέδια μαχαίρια, τους τραυματισμούς των συναδέλφων μας κατά την διάρκεια της εκτέλεσης εξωτερικής υπηρεσίας και τον πετροπόλεμο.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από το τελευταίο Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. όπου και παρουσιάστηκε εκτενώς από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Λ.Σ. ΝΔ ΕΛΛΑΔΟΣ και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Κωστάκη Μιχάλη,η τραγική κατάσταση που υφίσταται στο λιμάνι της Πάτρας ζητώντας την έμπρακτη στήριξη και από την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Αντί αυτού μέχρι και σήμερα η Ομοσπονδία ακολουθώντας την προσφιλή της τακτική αντιμετωπίζει το πρόβλημα ,διακριτικά, από μακριά και χαλαρά !!!
Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να καταγράψουμε απώλειες για να ξυπνήσει το συνδικαλιστικό ενδιαφέρον της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Σε κάθε περίπτωση καλούμε την Ομοσπονδία να παρέχει την πλήρη νομική-οικονομική κάλυψη των συναδέλφων αφήνοντας στην άκρη κάθε μικροσυνδικαλιστική τακτική που θα αποβεί εις βάρος των συναδέλφων.             

Δίνοντας σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση δηλώνουμε με ΄΄στεντόρεια φωνή΄΄ ότι δεν θα επιτρέψουμε να διαμορφώνονται στις πλάτες των συναδέλφων πολιτικές ισορροπίες καθώς το κόλπο είναι παλιό και έχει κουράσει .  

1. ΕΠΛΣ Αργολίδας – Κορινθίας – Αρκαδίας

2. ΕΠΛΣ Αττικής – Πειραιά & Νήσων
3. ΕΠΛΣ Δυτικής Κρήτης
4. ΕΠΛΣ Δωδεκανήσου
5. ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας
6. ΕΠΛΣ Κεντρικής Μακεδονίας
7. ΕΠΛΣ Κεφ/νίας – Ιθάκης – Ζακύνθου – Ηλείας
8. ΕΠΛΣ ΝΔ Ελλάδας
9. ΕΠΛΣ Χίου – Σάμου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου