Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Ενίσχυση Κ.Λ.Βόλου με αστυνομικό σκύλο και συνοδό.


Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος εκφράζει την ικανοποίησή της για την ανάληψη πρωτοβουλίας δωρεάς στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου ενός αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών από τον «ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΩΝ ΒΟΛΟΥ». 

Ύστερα από την απώλεια του αστυνομικού σκύλου K9 Dorian από τον Δεκέμβριο του 2018 το Κ.Λ.Βόλου στερείται ταυτόχρονα τις υπηρεσίες και του συνοδού σκύλου ως ένα δυναμικό ντουέτο που είχει χαρίσει μέχρι και τότε μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες κατά της μάστιγας των ναρκωτικών έχοντας καταστήσει τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ως βασικό θεματοφύλακα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών στην ευρύτερη περιοχή . 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σύνδεσμος Λιμενεργατών Βόλου βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των συναδέλφων καθώς σε κάθε κάλεσμα για βοήθεια είναι παρών. 

Αναμένουμε ταυτόχρονα την εξέλιξη στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον συνοδό αστυνομικού σκύλου όπως αυτή ολοκληρωθεί από το Αρχηγείο του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ προκειμένου να έχουμε πλήρη και ολοκληρωμένη ανασυγκρότηση του τμήματος των ΠΟΔΙΝ σε μια πορεία που αν μη τι άλλο χαρακτηρίζεται επιτυχημένη ακόμη και χωρίς τη παρουσία αστυνομικού σκύλου εδώ και 1,5 έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου