Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Συνεργασία ΚΕΑ Βόλου και Χαλκίδας


Σημαντική εξέλιξη για την επιχείρησιακη εξέλιξη  των Κλιμακίων Ειδικών Αποστολών αποτελεί η πρωτοβουλία της 4ης ΠΕΔΙΛΣ για την από κοινού συνεργασία και δράση των ΚΕΑ Βόλου και Χαλκίδας.
 Σε μια προσπαθεία καλύτερης αστυνόμευσης και αποδοτικότερης πρόληψης κάθε μορφής εγκληματικότητας, οι κοινές επιχειρήσεις των δύο Κλιμακίων αποφέρουν σημαντικά αποτελέσματα, καθιστώντας  το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή  ως βασικό θεματοφύλακα της ασφάλειας και της προστασίας του πολίτη.


 Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό των ΚΈΑ με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση επικύνδυνων καταστάσεων διακρίνεται για την ετοιμότητα και την κατασταλτική του ικανότητα σε επίπεδα και σε βαθμό πουτόσο  Έλληνες πολίτες αλλά και ξένοι κατά καιρούς τους αποδίδουν τα εύσημα. 

 Η επιχειρισιακή αξιοποίηση των  ΚΕΑ αποτελεί σημαντικό παράγοντα της ανάδειξης του Σώματος και κάθε ανάλογη πρωτοβουλία αναβαθμίζει την προσφορά μας σε μια χώρα που σήμερα και όσο ποτέ άλλοτε στηρίζει την εθνική της ασφάλεια και την θέση στην Ευρωπαική Ενωσης στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και στα στελέχη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου