Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Θετικές οι εξελίξεις με τον νέο Αρχηγό για την αναμόρφωση Καλλικράτη και σε αλλαγή Π.Δ. Μεταθέσεων

Ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Αρχηγό Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. ΡΑΠΤΗ Σταμάτιο, σήμερα 8 Μαρτίου, θέσαμε ως προτεραιότητα την αναμόρφωση του Καλλικράτη, καταθέτοντας τη πρόταση μας για θέσπιση διάταξης στο νέο ΠΔ  Μεταθέσεων που θα προβλέπει τα Λιμενικά Τμήματα τα οποία εδρεύουν σε απόσταση ίση ή μεγαλύτερη των πενήντα χιλιομέτρων από την Λιμενική Αρχή Διοικητικής υπαγωγής τους ή εδρεύουν σε νησί να επιτρέπεται να δηλωθούν ως τόπος επιλογής ή εναλλακτική επιλογή μετάθεσης.

Τα Λιμενικά Τμήματα μέχρι και σήμερα δεν αποτελούν ξεχωριστό τόπο επιλογής αλλά η τοποθέτηση των συναδέλφων γίνεται με απόφαση των κατά τόπους Λιμεναρχών προκαλώντας όπως είναι φυσικό σωρεία προβλημάτων.
Ο Αρχηγός δήλωσε θετικός στην πρότασή μας και ζήτησε την άμεση τροποποίηση του νέου ΠΔ  Μεταθέσεων το οποίο ο ίδιος έχει επεξεργαστεί και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που η προηγούμενη στρατιωτική Ηγεσία μας είχε δώσει για διαβούλευση κατά την διαδικασία της οποίας , είχαμε αποχωρήσει εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή μας.
Η αναμόρφωση Καλλικράτη και οι επικείμενες βελτιώσεις στο νέο Π.Δ. μεταθέσεων είναι πολύ σημαντικές καθώς θα αρθούν οι αδικίες και θα αποκατασταθεί η τάξη.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ          ΚΑΜΒΥΣΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου