Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Δηλώσεις Κυράνη Κ. στον ALPHA .

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας των ένστολων στη ΔΕΘ ο Ταμίας της ΠΟΕΠΛΣ και Πρόεδρος της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Κυράνης Κώστας δήλωσε :<<Τα τελευταία χρόνια της μνημονιακής πολιτικής οι ένστολοι έχουμε υποστεί μειώσεις που αγγίζουν ποσοστό της τάξεως του 40%.

Για πολλά στελέχη του Λιμενικού Σώματος τίθεται πλέον ζήτημα επιβίωσης καθώς οι μισθοί μας δεν μπορούν να καλύψουν ούτε καν τις βασικές ανάγκες μιας οικογένειας.


Το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ τα τελευταία χρόνια και με την έξαρση του μεταναστευτικού αποτελεί την κορωνίδα ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της προστασίας των πολιτών της , διαφυλάσσοντας παράλληλα την Εθνική μας Κυριαρχία με τα στελέχη του να δίνουν καθημερινά αγώνα πιέζοντας σε οριακό επίπεδο τις αντοχές τους τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Οι μεταθέσεις των συναδέλφων στα νησιά του Αιγαίου όσο και να κρίνονται επιβεβλημένες προκαλούν ένα τεράστιο πρόβλημα σε αυτούς που θα χρειαστεί να συντηρήσουν ένα δεύτερο σπίτι ώστε να ενισχύσουν τους συναδέλφους που ήδη υπηρετούν εκεί και έχουν καταπονηθεί σε όλα τα επίπεδα .


Η απόφαση του ΣτΕ αποτελεί  δικαίωση για εμάς όχι τόσο οικονομική όσο κυρίως ηθική καθώς για δεύτερη φορά η Δικαιοσύνη αναγνώρισε ως δίκαιους τους αγώνες της ΠΟΕΠΛΣ ενάντια στις παράνομες επιταγές των Μνημονίων και στις μειώσεις που έχουμε υποστεί από τον Αύγουστο του 2012  αποτελώντας παράλληλα  ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα μας ώστε η Κυβέρνηση να κάνει πίσω στο σχέδιο για ένα νέο Μισθολόγιο που θα μας οδηγήσει σε αργό θάνατο.>>             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου