Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

Προσφορά έκπτωσης 20% στο φυσικό αέριο.




Η Ένωσή μας , μας μετά από διαπραγματεύσεις που είχε με την εταιρεία “ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ”, πάροχο Φυσικού Αερίου και Ηλεκτρικής Ενέργειας, συμφώνησε για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους στο Λιμενικό των Νομών Μαγνησίας και Λάρισας καθώς επίσης και για τους συγγενείς τους, πολύ χαμηλότερες χρεώσεις από τις υπάρχουσες αυτή τη στιγμή στην αγορά ενέργειας.

Συγκεκριμένα, για το Φυσικό Αέριο δίνεται έκπτωση 20% στις τρέχουσες τιμές προμήθειας της εταιρείας ανά kwh, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συναδέλφων που θα συνάψουν συμβόλαιο με την ως άνω εταιρεία.


Για την ηλεκτρική ενέργεια η τιμή που δίνεται είναι 0,07990€/kwh, η οποία με την έκπτωση συνέπειας 10% διαμορφώνεται στις 0,071€/kwh για ημερήσια χρέωση και 0,06610€/kwh για νυχτερινή χρέωση. Για να ισχύσουν οι παραπάνω χρεώσεις της ηλεκτρικής ενέργειας θα πρέπει να συμμετέχουν στο πρόγραμμα τουλάχιστον 100 άτομα.

Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται για την παραπάνω προσφορά να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα της γραμματείας (κος Λιάπης Ιωάννης 6974010378) για εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Επίσης, η εταιρεία “ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ” προσφέρει δωρεάν σε όσους συνάψουν σύμβαση, είτε για Φυσικό Αέριο είτε για Ηλεκτρική Ενέργεια, ασφαλιστική κάλυψη με την εταιρεία Europe Assistance επείγουσα 24ωρη τεχνική βοήθεια συγκεκριμένων ειδικοτήτων καθώς επίσης σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Interamerican ασφάλιση περιεχομένου έως του ποσού των 3.000€ από πυρκαγιά – κλοπή – φυσικές καταστροφές ή κακόβουλες ενέργειες.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στον εκπρόσωπο του “ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ” κ. Γκουζώνη Γεώργιο (τηλ. 6943000550) και στο κατάστημα Ηρώων Πολυτεχνείου 113, Λάρισα (τηλ 2416007490, ωράριο λειτουργίας 8:30-17:30) αναφέροντας ότι δικαιούστε την ειδική προσφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου