Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Στο συμβούλιο μεταθέσεων ο Κυράνης Κων/νος.

Στα συμβούλια μεταθέσεων τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος Κυράνης Κων/νος ως εκπρόσωπος της Π.Ο.Ε.Π.ΛΣ.
Η σχετική απόφαση συγκρότηση του Συμβουλίου Τοποθετήσεων- Μεταθέσεων Λιμενικού. 
ΘΕΜΑ: Συγκρότηση του Συμβουλίου Τοποθετήσεων- Μεταθέσεων Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ


Έχοντας υπόψη:
 α) Την περίπτωση (γ) της παραγράφου 1 του άρθρου 13 του Π.Δ. 33/09 (50 Α΄) «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις του προσωπικού ΛΣ στο εσωτερικό και στο εξωτερικό», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. β) Το ν.4504/17 (Α΄ 184) γ) Το Αριθ. Πρωτ.: 45/05-04-2019 έγγραφο Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. δ) Το Αριθ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/58/19/10-04-2019 έγγραφο Π.Ε.Α.Λ.Σ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

1. Την συγκρότηση του συμβουλίου τοποθετήσεων - μεταθέσεων, το οποίο θα αποτελείται από τους παρακάτω: 
α) τον Α΄ Υπαρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ως Πρόεδρο, μετά ψήφου, 
β) τον Υποναύαρχο Λ.Σ. ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο (ΑΜ 839 – Γ.Δ.Ο.Υ.), ως μέλος, μετά ψήφου, με αναπληρωτή του τον Υποναύαρχο Λ.Σ. ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ Αγησίλαο (ΑΜ 837 – Δ.Κ. Β'),
 γ) τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΤΣΕΛΙΚΗ Αλέξανδρο (ΑΜ 879 – Δ.ΕΚ.Ν.), ως μέλος, μετά ψήφου, με αναπληρωτή του τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. ΠΟΛΕΜΗ Νικόλαο (ΑΜ 895 – Κ.Λ. ΠΕΙΡΑΙΑ),
 δ) τον Διευθυντή Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./Δ.Π., ως εισηγητή, μετά ψήφου, με αναπληρωτή του τον Τμηματάρχη του αρμόδιου Τμήματος της Δ.Π.,
 ε) τον Πλοίαρχο Λ.Σ. ΜΠΑΓΔΑΤΟΠΟΥΛΟ Ιωάννη (ΑΜ 932 – Δ.Κ.Ε.Ο.), ως μέλος, μετά ψήφου, με αναπληρωτή του τον Πλοίαρχο Λ.Σ. ΕΥΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟ Χαρίλαο (ΑΜ 930 – Υ.Ε.Μ./Μ.Ε.Λ.Σ.),
 στ) τον Πλοίαρχο Λ.Σ. ΜΑΡΑΓΚΟ Γεώργιο (ΑΜ 935 - ΔΙ.Π.ΘΑ.Π. - εκπρόσωπο της Π.Ε.Α.Λ.Σ.), ως μέλος, μετά ψήφου, με αναπληρωτή του τον Πλωτάρχη Λ.Σ. ΚΑΒΕΛΑΡΗ Χρήστο (ΑΜ 2774 - Δ.Π. εκπρόσωπο της Π.Ε.Α.Λ.Σ.)
 ζ) τον Σημαιοφόρο Λ.Σ. ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟ Αλέξανδρο (ΑΜ 3284 - Κ.Λ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ), εκπρόσωπο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., ως μέλος, μετά ψήφου με αναπληρωτή του τον Ανθυποπλοίαρχο Λ.Σ. ΚΥΡΑΝΗ Κωνσταντίνο (ΑΜ 4025 - Κ.Λ. ΒΟΛΟΥ).

 2. Καθήκοντα Γραμματέα εκτελεί ο Τμηματάρχης του αρμόδιου τμήματος της Δ.Π., άνευ ψήφου.
Στην περίπτωση που ο ανωτέρω συμμετέχει στο Συμβούλιο Τοποθετήσεων – Μεταθέσεων,
μετά ψήφου, αναπληρώνοντας το Διευθυντή της Δ.Π., τα καθήκοντα γραμματέα εκτελεί ο εισηγητής του αρμόδιου Τμήματος της Δ.Π., άνευ ψήφου.

3. Το συμβούλιο αυτό είναι αρμόδιο για τις τοποθετήσεις και μεταθέσεις των Ανωτέρων Αξιωματικών βαθμού Πλωτάρχη έως και Αντιπλοιάρχου, των Κατωτέρων Αξιωματικών, των Ανθυπασπιστών, Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Λιμενοφυλάκων. 4. Κάθε προηγούμενη σχετική με το θέμα απόφαση καταργείται. 5. Να κοινοποιηθεί για εκτέλεση.

Ο Υπουργός
Φώτης Κουβέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου