Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του δεν αποτελούν αντικείμενο ΄΄πειραμάτων''.


  
Για ακόμη μία φορά ως υπηρετούντες στο Λιμενικό Σώμα  γινόμαστε  πρωταγωνιστές σε σενάρια που φέρουν το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τα στελέχη του να εντάσσονται σε ένα νέο πρόγραμμα μεταναστευτικής πολιτικής, βάση του οποίου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα αναλάβει μαζί με το Ναυτικό και τους συνοριοφύλακες την ευθύνη και του Λιμενικού Σώματος ως προοπτική αποτελεσματικής διαχείρισης του μεταναστευτικού ζητήματος .


Αν αυτό έχει ρεαλιστική βάση, καθίσταται σαφές ότι  για τη παρούσα κυβέρνηση τα 100 χρόνια ζωής  δεν ήταν αρκετά προκειμένου το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ να αποκτήσει ταυτότητα ,στόχους και σταθερότητα .

Επειδή τα προηγούμενα χρόνια τόσο με τη μεταφορά του Λ.Σ.  στο ΥΠτΠ όσο και με τη μείωση των οργανικών θέσεων αλλά και τη συρρίκνωση του Λιμενικού Καλλικράτη τα αποτελέσματα ήταν τραγικά ,ευελπιστούμε ότι τα όσα ακούγονται για το μέλλον του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ να αποτελούν απλά ένα κακόγουστο αστείο ,γιατί σε διαφορετική περίπτωση γνωρίζουμε ότι οι συνέπειες για τους συναδέλφους ,στο βωμό ενός τόσο σοβαρού ζητήματος, θα είναι τουλάχιστον αρνητικές .         


Για το Δ.Σ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                  ΒΟΥΤΣΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου