Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

SOS.Το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ σε οριστική διάσπαση.


Με μεγάλη μας έκπληξη παρατηρούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα τα σενάρια που απεργάζεται η κυβέρνηση για το μέλλον του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ που μόνο θετικά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.


Σύμφωνα με το σχέδιο της Κυβέρνησης το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τα στελέχη του να εντάσσονται σε ένα νέο πρόγραμμα μεταναστευτικής πολιτικής, βάση του οποίου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα αναλάβει μαζί με το Ναυτικό και τους συνοριοφύλακες την ευθύνη και του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με δεδομένη την αποκλειστική διαχείριση του επιχειρησιακού κλάδου και των υπηρεσιών του Αιγαίου που πλήττονται από το μεταναστευτικό.

Κατα συνέπεια οδηγούμαστε στη πλήρη διχοτόμηση του Λιμενικού Σώματος το οποίο πλέον χάνει την ταυτότητα και φυσικά την αίγλη που χρειάστηκε 100 χρόνια προσφοράς για να την αποκτήσει.

Θεωρείται αδιανόητο να ζούμε αυτές τις τραγικές στιγμές και κάνεις να μην αντιδρά!!!

Ενημερώνουμε κάθε συνάδελφο ότι η διάταξη της σύστασης του Ενιαίου Φορέα είναι έτοιμη προς κατεπείγουσα ψήφιση και αν δεν υπάρξουν αλλαγές το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό για όλους μας.

Αναμένεται να ζήσουμε τραγικότερες στιγμές από αυτες της μεταφοράς στο ΥΠτΠ το 2010 αλλά και αυτές του Καλλικράτη και της μείωσης των Οργανικών του 2014.

Η Ένωσή μας θα συνέχισει πίστη στις συνδικαλιστικές της αρχές να αγωνίζεται ενάντια σε όσους διαχρονικά επιδιώκουν την αλλοτρίωση του Λιμενικού Σώματος και δεν θα διαστάσει να συγκρουστεί με κάθε δύναμη που εσκεμμένα ή αδιαφορώντας βλάπτει το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και τα στελέχη του.


                               Για το Δ.Σ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ               ΒΟΥΤΣΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου