Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση με Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ.Κολυνδρινη.

Πραγματοποιήθηκε την 17-12-2019 συνάντηση της ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κολυνδρίνη Δωροθέα με βασικό θέμα συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στην ευρύτερη περιοχή.


Συγκεκριμένα αναφέρθηκε το διαρκώς αυξανόμενο πρόβλημα που έχει να κάνει με τη στελέχωση των υπηρεσιών του Νόμου Μαγνησίας και Β.Σποράδων .

Τόσο η μείωση των οργανικών θέσεων όσο και ο Λιμένικος Καλλικράτης απογύμνωσαν τα Λιμεναρχεία της περιοχής εννοώ κάποια άλλα καταργήθηκαν με αποτέλεσμα το Λιμενικό Σώμα να χάσει τη δυναμική που είχε μέχρι τότε ενώ σε δεινή θέση βρέθηκαν και οι εναπομείναντες Λιμενικοί που υποχρεώθηκαν να καλύψουν τα κενά.

Με δεδομένη την αύξηση των οργανικών θέσεων κατά 1500 άτομα ζητήθηκε από την κ.Αντιπεριφερειάρχη η συνδρομή της στην αύξηση των οργανικών θέσεων του Κ.Λ.Βολου η αναβάθμιση των υπηρεσιών του Αγίου Ιωάννη Μουρεσίου ,της Σκοπέλου και της Γλώσσας Σκοπέλου και ο επαναπροσδιορισμός του ρολου και της συνθεσης της Λιμενικής αρχης της Αμαλιάπολης.

Η κ.Κολυνδρίνη αποδεχόμενη το θετικό μας αίτημα απέστειλε άμεσα σχετική επιστολή στον Υπουργό Ναυτιλίας κ.Πλακιωτάκη όπου και αναλύει τις θετικές της θέσεις πάνω στα ζητήματα μας απασχολούν.

Η ίδια δήλωσε αρωγός κάθε προσπάθειας που έχει ως στόχο την αναβάθμιση του ρόλου του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ στη περιοχή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου