Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Προσλήψεις 96 Λιμενοφυλάκων-Η ΠΟΕΠΛΣ διεκδικεί σταθερή ροή προσλήψεων .

  
Η πρόσληψη 49 λιμενοφυλάκων μέσω ΑΣΕΠ θεωρείται ζήτημα λίγων ημερών (έως τα τέλη Ιουλίου) με την ανάρτηση των τελικών πινάκων από το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, ενώ ταυτόχρονα από τους επιλαχόντες του ίδιου διαγωνισμού θα προσληφθούν επιπλέον 44 για την άμεση περαιτέρω ενίσχυση του ΛΣ.


 Στη συνέχεια θα ακολουθήσει νέα προκήρυξη για άλλα 230 άτομα.


Θα πρέπει μάλιστα να τονιστεί ότι υπάρχει περίπτωση στα 96 άτομα να προστεθεί αριθμός υποψηφίων που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για προηγούμενες προκηρύξεις και έχουν δικαιωθεί.

Με τον αριθμό αυτό αλλά και με τους Υπαξ που ήδη έχουν τοποθετηθεί στα νησιά (108 στελέχη ) αλλά και με αυτούς που θα βγουν ( 69 στελέχη ) από την σχολή Υπαξιωματικών την 6/10/16 όπως και με 45 Α/Ξ το Νοέμβριο θα δοθεί μια ανάσα στις υποστεχωμένες νησιωτικές υπηρεσίες .

Η ΠΟΕΠΛΣ θεωρεί ως βασική προϋπόθεση εξέλιξης του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ την διαρκή-σταθερή πρόσληψη στελεχών ώστε ο αριθμός να αγγίξει τις 8.000 και από κει και πέρα να επανέλθει σταδιακά στα επίπεδα του 10.500 όπως αυτός υφίστατο πριν την μείωση των οργανικών θέσεων η οποία σε συνδυασμό με τον Καλλικράτη επέφερε τραγικές επιπτώσεις τόσο στο σώμα όσο και στα στελέχη του .   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου