Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Συνάντηση με Αρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ

Πραγματοποιήθηκε την 5-03-2015 συνάντηση με τον Αρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ  Αντιναύαρχο ΛΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο προκείμενου να εκτεθούν τα προβλήματα που ως ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος καλούμαστε να διαχειριστούμε προωθώντας  ταυτόχρονα τα αιτήματα μας και ζητώντας μέσα από δημιουργική συνεργασία  τη συνδρομή της φυσικής μας Ηγεσίας στην από κοινού δημιουργία κάθε θετικής προοπτικής για το Λιμενικό Σώμα  Ελληνική Ακτοφυλακή και τα στελέχη του .
   Θέσαμε ως βασική προτεραιότητα την επίλυση των  προβλημάτων που επί του πρακτέου καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά τη εφαρμογή του Καλλικράτη και την ανακατανομή των οργανικών θέσεων .

Σε αυτή την κατεύθυνση τονίσαμε ότι οι Λιμενικές Αρχές των Β.Σποράδων χρήζουν διαφορετικής προσέγγισης τόσο ως προς την στελέχωσή αλλά και την υπηρεσιακή τους ευελιξία και δραστηριότητα .
Ζητήθηκε από τον Αρχηγό ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ  η συνδρομή του στην επίλυση μιας σειράς προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Λιμενικές Αρχές και τα στελέχη που υπηρετούν στην Ένωση μας .  
     Ο κ.Αρχηγός μας δήλωσε ότι θεωρεί σημαντικό τον ρόλο όλων των Ενώσεων τόσο στην προβολή όσο και στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σε τοπικό επίπεδο και δεσμεύτηκε ότι σε όσα από αυτά υπάρχει δυνατότητα θα συνεργαστεί μαζί μας για την οριστική τους επίλυση.
Θωρούμε ότι η αγαστή συνεργασία με τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Αθανασόπουλο Αθανάσιο θα συμβάλει στη δημιουργική προσέγγιση που όλων των θεμάτων που μας απασχολούν έχοντας πάντα ως βασικό γνώμονα τον συνάδελφο και τα συμφέροντά του.


                                                                                           Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου