Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Ενημέρωση προσωπικού Λιμενικής Αρχής Aγ.Κυριακής Τρικέρων .

Πραγματοποιήθηκε την 4-03-15 ενημέρωση του προσωπικού που υπηρετεί στην Λιμενική Αρχή Aγ.Κυριακής Τρικέρων

Βασικός άξονας ενημέρωσης αποτέλεσε η νέα τάξη πραγμάτων όπως αυτή διαμορφώνεται τους τελευταίους μήνες και έχει να κάνει τόσο με τα νέα πολιτικά δεδομένα όσο και με τη μορφή του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ σε μία εποχή αλλαγών και προκλήσεων.  
 
   .
  • ·       Δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στις εξελίξεις αναφορικά με το ΤΑΛΣ και την ασφαλιστική αβεβαιότητα που  διογκώνεται σε επίπεδα όπου πλέον η άμεση και οριστική λύση του μείζονος προβλήματος επιτάσσει την λήψη πρωτοβουλιών από την Ομοσπονδία  ώστε να αποφευχθούν πιθανές εκπλήξεις με την εκπνοή και της νέας παράτασης 30-6-2015.
  • ·       Το βαθμολόγιο και η αδικίες που υφίστανται χρήζουν άμεσης αποκατάστασης .
  • ·       Αναλύθηκαν οι προτάσεις και οι θέσεις μας για ένα νέο ασφαλιστικό που θα είναι πιο δίκαιο και χωρίς απότομες και άδικες μεταβάσεις.
  • ·       Πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση αναφορικά με κενά που προέκυψαν κατά τη διαδικασία του Καλλικράτη και αφορούν κυρίως στην διαχείριση του ανθρώπινου προσωπικού των Λιμενικών Αρχών της περιοχής μας .  

       
Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος  αποφεύγοντας τους στρουθοκαμηλισμούς αναδεικνύει προβλήματα , προτείνει λύσεις ,συγκρούεται και καταγγέλλει όταν αυτό απαιτηθεί ,έχοντας ως βασικό άξονα το συνάδελφο.

Ευελπιστούμε την ανάλογη συμπεριφορά να έχουν και αυτοί που διαχειρίζονται τις τύχες μας τόσο σε πολιτικό όσο και υπηρεσιακό επίπεδο.    

        

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                 Ο Γ.Γραμματέας

Κυράνης Κων/νος                 Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου