Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΌΧΙ στις νέες αρμοδιότητες αν δεν υπάρξει παράλληλη αύξηση οργανικών θέσεων .


Από τη πρώτη στιγμή της δημοσιοποίησης της διάταξης για αύξηση των αρμοδιοτήτων του ΛΣ-ΕΛΚΑΤ σε αιγιαλό και παραλία η Ένωση μας μέσω του Προέδρου της Κυράνη Κων/νου εξέφρασε στο ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ την αντίθεσή της στην σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο Νομοσχέδιο του ΥΝΑΝΠ.
      
Την ίδια στάση είχαμε ακολουθήσει και 2014 , κατά την εφαρμογή του Κανονισμού  79/2014 «Κατανομή οργανικών θέσεων προσωπικού στις οργανικές μονάδες Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου» και στο Π.Δ. 81/2014 (Λιμενικός Καλλικράτης) και δυστυχώς η ιστορία μας δικαίωσε πανηγυρικά ενάντια σε όλους όσους πρέσβευαν ότι η συρρίκνωση του Σώματος θα αποτελέσει ..εξέλιξη!!!


Παρατηρώντας τον τρόπο που η Φυσική και Στρατιωτική μας ηγεσία έχουν διαχειριστεί τα θέματα του προσωπικού τα τελευταία αλλά και το γεγονός ότι οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών δυνάμεων σπανίως καλούνται να διαμορφώσουν τις εξελίξεις που αφορούν στο προσωπικό του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, εμείς ως ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα παραμείνουμε σταθεροί στις θέσεις μας τονίζοντας ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είμαστε αρνητικοί στη διάταξη για τις νέες αρμοδιότητες του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ , αν δεν υπάρξει η παράλληλη νομοθετική πρόβλεψη για αύξηση των οργανικών θέσεων .


Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος             Ο Γ.Γραμματέας

Κυράνης Κων/νος        Μπρουσοβάνας Αλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου