Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος. Διεκδίκηση δώρων Χριστουγέννων -Πάσχα και επιδόματος αδείας.


Σας ενημερώνουμε ότι αποφάσεις  της Δικαιοσύνης, δικαιώνουν  αναδρομικά  τους  δημοσίους υπάλληλους για την διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και Επιδόματος Αδείας .

Ως εκ τούτου η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ανέθεσε σε συνεργαζόμενο Νομικό Σύμβουλο στο Βόλο,  την αναδρομική  διεκδίκηση των εν λόγω δώρων καθώς απαιτείται ατομική αγωγή του στελέχους και εξουσιοδότηση για κατάθεση-εκδίκαση για τις περικοπές από τα καταργηθέντα επιδόματα.

 Προκειμένου να αποφθεχθεί ο κίνδυνος παραγραφής θα πρέπει το κάθε στέλεχος να καταθέσει ατομικά αγωγή έως την  28-02-2019.


Λόγω της επικείμενης παραγραφής, η κατάθεση των σχετικών αγωγών, θα πρέπει να γίνει το συντομότερο δυνατό και για το λόγο αυτό τα σχετικά δικαιολογητικά θα  συγκεντρωθούν από την ΕΠΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ από τα μέλη του ΔΣ ως εξής
·         Για 4η  ΠΕΔΙΛΣ , Λιμενικές Αρχές Βόλου , Αγ.Κυριακής Τρικέρων ,Αμαλιάπολης ,
Β. Σποράδων (Κοντογιάννης Νέστωρ 6932452042)
·         Λιμενικές Αρχές Βόλου Στυλίδας,Αγ.Κωνσταντίνου ,Αταλάντης ,Γλύφας. (Βουτσής Λουκάς τηλ:6944553356)
·         Λ/Τ Αγιοκάμπου  (Αντωνίου Χρήστος 6949987380)  


Το κόστος των εξόδων για την κατάθεση της αγωγής, για τα μέλη της Ένωσης μας έχει οριστεί στα 20 ευρώ  ενώ το ποσοστό της αμοιβής για τη Νομικό μας σύμβουλο Ευγενία Αποστολίδου Κωνσταντά 123 Βόλος, και σε περίπτωση που υπάρξει δικαίωση , θα κυμανθεί στο ελάχιστο προβλεπόμενο δηλαδή σε 1%.  

Μ ε το
ενημερωτικό σημείωμα σας επισυνάπτουμε και έντυπο για τα  ατομικά στοιχεία ,εξουσιοδότηση -εργολαβικό δίκης , η συμπλήρωση των οποίων απαιτείται μαζί με βεβαιώσεις αποδοχών 2016-2017 και 2018 (ενός μήνα ανά έτος ) προκειμένου να ξεκινήσει και να διευκολυνθεί η συνεργασία με την Νομικό Σύμβουλο , για όσους συναδέλφους επιθυμούν να επιλέξουν για το σκοπό αυτό.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κάθε συνάδελφος μπορεί να απευθυνθεί και σε άλλα δικηγορικά γραφεία προκειμένου να διεκδικήσει τα ανωτέρω επιδόματα .   

Η Ένωση μας προς υποβοήθηση όλων συναδέλφων που επιθυμούν να ασκήσουν αγωγή παραμένει  στη διάθεση τους για  οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου