Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Κοινή ανακοίνωση Ενώσεων για τα Λιμενικά Τμήματα.

Αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε εκ νέου και να ζητήσουμε την ανάληψη πρωτοβουλιών από την Ομοσπονδία μας ώστε να βρεθεί λύση στα προβλήματα και στις αδικίες που προκύπτουν από την εφαρμογή της διάταξης για τα Λιμενικά Τμήματα που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και τη διαδικασία των τακτικών μεταθέσεων του 2018.

Επιμένουμε να τονίζουμε ότι η συγκεκριμένη διάταξη έτσι όπως έχει αποτυπωθεί , δημιουργεί πολλά προβλήματα και προκαλεί το αίσθημα της αδικίας στη μεγαλύτερη μερίδα των συναδέλφων .


Στο τελευταίο Δ.Σ της Ομοσπονδίας λάβαμε τη διαβεβαίωση του Προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ ότι θα διορθωθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει (προβλήματα που και ο ίδιος έχει διαπιστώσει) μετά από παρεμβάσειςπου αναμένονται να γίνουν.

Πέραν από μία χλιαρή σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ δεν βλέπουμε να υπάρχει λύση στο πρόβλημα και καλό θα ήταν επιτέλους η Ομοσπονδία να ασχοληθεί με τα ουσιαστικά προβλήματα των συναδέλφων δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτούς που υπηρετούν στην περιφέρεια και στα νησιά καθώς η εμμονή στην εκλογολαγνεία του κέντρου μόνο σε αποσυσπείρωση και αυτόκαταστροφικές τάσεις μπορεί να μας οδηγήσει.    

ΕΠΛΣ Κεντρικής Μακεδονίας    
ΕΠΛΣ Αργολίδας – Κορινθίας – Αρκαδίας
ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου