Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση με Βουλευτή Χρυσοβελώνη Μαρίνα

Πραγματοποιήθηκε την 10-11-14 συνάντηση του ΔΣ της Ένωσης μας  με τη Βουλευτή Ν.Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Χρυσοβελώνη Μαρίνα.

Σκοπός της συνάντησής μας αποτέλεσε η πρόσκλησή της για την περαιτέρω ενημέρωσή πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος μας τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο.



Εκφράσαμε  την αντίθεση μας με τη διαδικασία του Καλλικράτη η οποία απογύμνωσε και άφησε αφύλακτη ,μετά και την ουσιαστική κατάργηση της Λιμενικής Αρχής του Αγ.Ιωαννη Μουρεσίου,, την πλευρά του Πηλίου που βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος, καταργώντας ταυτόχρονα τις μισές οργανικές θέσεις στο Νομό Μαγνησίας θέτοντας από τη μια τους συναδέλφους δέσμιους μιας απρόβλεπτης διαδικασίας μεταθέσεων και από την άλλη τους πολίτες απροστάτευτους και ανασφαλείς.

Επιπροσθέτως  εκδηλώσαμε την ανησυχία μας για τις τύχες των ταμείων και το ασφαλιστικό μας μέλλον καθώς οι εξελίξεις  τρέχουν με γρήγορο ρυθμό υπό καθεστώς ελλιπούς ενημέρωσης ,φοβίας και αβεβαιότητας .

Η κ. Χρυσοβελώνη ζήτησε διαρκή ενημέρωση για όσα θέματα προκύπτουν και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση στον αγώνα μας, τονίζοντας ότι θα προασπίσει εντός και εκτός βουλής κάθε δίκαιο αίτημά μας.                  

     

                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


             ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                          ΜΠΡΟΥΣΟΒΑΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου