Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Premium Card από το Military Club με έκπτωση 5% (για στελέχη ΛΣ-ΕΛΑ.ΚΤ)

Τι είναι η Premium Card

Η Premium Card εκδίδεται από το Military Club σε συνεργασία με την εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Με την απόκτηση της κάρτας έχετε προνομιακή έκπτωση 5% στις... αγορές που πραγματοποιείτε στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour.

Πώς χρησιμοποιείται η Premium Card

 Η έκπτωση αφαιρείται αυτόματα από την αξία των αγορών σας επιδεικνύοντάς την στο ταμείο.
 Πέραν της δικής σας κάρτας, σας αποστέλλονται δύο επιπλέον που μπορείτε να διαθέσετε σε συγγενικά σας πρόσωπα.
 Η έκπτωση ισχύει για αγορές έως 500 ευρώ μηνιαίως, ήτοι 6000 ευρώ ετησίως (σωρευτικά και για τις τρεις κάρτες που χρησιμοποιείτε εσείς και τα συγγενικά σας πρόσωπα).
 Η κάρτα σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καταστήματα που είναι αναρτημένα εδώ.
 Η κάρτα Premium Card, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με την κάρτα Club της Μαρινόπουλος στην ίδια συναλλαγή.
 Χρησιμοποιώντας την Premium Card στο ταμείο επωφελείστε όλων των προσφορών που ισχύουν για την κάρτα Club της Μαρινόπουλος. Στα προϊόντα που είναι ήδη σε προσφορά μέσω της κάρτας Club της Μαρινόπουλος δεν προστίθεται το 5% της Premium Card.
 Για όσους από εσάς είστε κάτοχοι κάρτας Club της Μαρινόπουλος η οποία συμμετέχει στο πρόγραμμα στήριξης συνταξιούχων, μπορείτε να επιλέγετε να χρησιμοποιείτε την κάρτα Club της Μαρινόπουλος για συναλλαγές που περιέχουν προϊόντα που καλύπτονται από το πρόγραμμα και την Premium Card για τις υπόλοιπες συναλλαγές σας.
 Η Premium Card διατίθεται δωρεάν και λειτουργεί επίσης και ως κάρτα μέλους του Military Club για τις υπόλοιπες συμβεβλημένες επιχειρήσεις που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας (μενού “Καταστήματα”).

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε την Premium Card

1. Συμπληρώστε και στείλτε μας την Αίτηση Απόκτησης Premium Card με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 Συμπληρώστε την online αίτηση εδώ και υποβάλλετέ την ηλεκτρονικά.
 Κατεβάστε την αίτηση εδώ και στείλτε την με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση premiumcard@militaryclub.gr ή με fax στο 210-2770553.

2. Προσοχή! Μαζί με την αίτησή σας θα πρέπει να επισυνάψετε φωτοτυπία της ταυτότητάς σας (υπηρεσιακή ή αποστράτου).

3. Μόλις παραλάβουμε την αίτησή σας, θα σας ταχυδρομήσουμε την κάρτα σας ενεργοποιημένη και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με email.

Περιορισμοί της Premium Card

 Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα καταστήματα που θα βρείτε αναρτημένα εδώ και η επίδειξή της στο ταμείο είναι απαραίτητη για να τύχετε της ειδικής έκπτωσης
 Η προνομιακή έκπτωση δεν ισχύει για την αγορά βενζίνης και καυσίμων από τα πρατήρια ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ανανέωσης χρόνου κινητών τηλεφώνων, αγοράς καπνικών προϊόντωv, πληρωμών λογαριασμών και τυχερών παιγνίων
 Απαγορεύεται αυστηρά η αγορά προϊόντων με σκοπό τη μεταπώληση. Τέτοιου τύπου χρήση θα σημαίνει απενεργοποίηση της κάρτας από το Military Club χωρίς προειδοποίηση

(militaryclub.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου