Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Εξώδικο σε δημοσιογράφο για προσβλητικά και συκοφαντικά σχόλια κατά συναδέλφων .


Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ΛΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ προχώρησε σε εξώδικη διαμαρτυρία κατά δημοσιογράφου – ραδιοφωνικού παραγωγού καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα προέβη ,κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στην οποία και είναι παραγωγός, συστηματικά σε βαρύτατα αναληθή ,προσβλητικά και συκοφαντικά σχόλια εις βάρος συναδέλφων .


Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει παγιώσει μια σταθερά , προσβλητική κρητική εις βάρος συναδέλφων χωρίς μάλιστα να υπάρχουν πηγές που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν τους συκοφαντικούς του χαρακτηρισμούς.

Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη αυτή θέση τη στιγμή , μάλιστα , που τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος γίνονται δέκτες  εγκωμιαστικών σχολίων για τη στάση , την απόδοσή τους και τη προσφορά τους όχι μόνο από τα εγχώρια αλλά και από τα διεθνή ΜΜΕ .

Θεωρούμε ότι το κύρος και τη προσωπικότητα των συναδέλφων ουδείς μπορεί να τη θίγει με τρόπο που μόνο προκλητικός μπορεί να χαρακτηριστεί και για το λόγο αυτό ζητάμε από τον δημοσιογράφο –ραδιοφωνικό παραγωγό να ανακαλέσει τους προσβλητικούς τους χαρακτηρισμούς γιατί διαφορετικά θα προβούμε σε χρήση κάθε ένδικου μέσου προκειμένου να προστατευτεί η αξιοπρέπεια των συναδέλφων και του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.       

Για το Δ.Σ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ               ΒΟΥΤΣΗΣ ΛΟΥΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου