Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Συνάντηση με Διοικητή 4ης ΠΕΔΙΛΣ

Πραγματοποιήθηκε την 8-04-2015 συνάντηση του ΔΣ της Ένωσής μας με τον Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχο ΛΣ Πάππο Αντώνιο.

Στην συνάντησή μας ετέθησαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους κυρίως σε τοπικό επίπεδο και εξετάστηκαν όλοι οι παράμετροι βελτίωσης της υπηρεσιακής μας κατάστασης στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ένωσης μας ,των προϊσταμένων των Λιμενικών Αρχών και του Διοικητή της 4ης ΠΕΔΙΛΣ.


Συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει με τον Καλλικράτη ,την Αναδιάρθρωση των Λιμενικών Αρχών και τη μείωση των οργανικών θέσεων.

Βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση των Λιμενικών Αρχών των Β.Σποράδων πρωτίστως του Λ/Χ Σκιάθου καθώς μετά την συγκέντρωση αρμοδιοτήτων του Καλλικράτη και σε συνάρτηση με την διαρκώς και αυξανόμενη τουριστική  κίνηση τα στελέχη που υπηρετούν εκεί δεν επαρκούν να καλύψουν ούτε τις βασικές λειτουργικές ανάγκες της υπηρεσίας  .

Σημαντικό το πρόβλημα της πλήρωσης των κενών θέσεων των προσοντούχων (Κυβερνήτη –Μηχανικού) του ΠΛΣ 169 Λ/Τ Σκοπέλου αλλά και η ενίσχυση με προσωπικό του Λ/Σ Αλοννήσου.

Επιπροσθέτως  μιας  και τα μέλη - αντιπρόσωποι της Ένωση μας προέρχονται από υπηρεσίες του Ν.Μαγνησίας, Λάρισας ,Φθιώτιδος αλλά και τις Σποράδες συζητήθηκαν τα κατά τόπους προβλήματα αλλά και οι προοπτικές εξέλιξης του συνδικαλιστικού μας κινήματος τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο.

Από την πλευρά του ο Διοικητής της 4ης ΠΕΔΙΛΣ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ Πάππος Αντώνιος δήλωσε αρωγός κάθε προσπάθειας εξέλιξης του Σώματος και προς όφελος των στελεχών του και σε αυτή την κατεύθυνση θα έχει σταθερή και διαρκή συνεργασία με την Ένωση μας συμβάλλοντας στην προώθηση των δίκαιον αιτημάτων μας .

Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου