Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Eπίσκεψη Στρατιωτικού Ιερέα στις Λιμενικές Αρχές Βόλου και Αγ . Κων/νου

Μετά από πρωτοβουλία και πρόσκληση της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Στρατιωτικού Ιερέα ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Ανθ/ρχου ΛΣ Βαρσαμίδη Δημήτριου στο Κ.Λ.Βολου και στο Λ/Σ Αγίου Κωνσταντίνου. 
Ήταν η πρώτη φορά που δόθηκε το βήμα και η ευκαιρία στον Στρατιωτικό Ιερέα του Σώματος να έρθει σε επαφή με συναδέλφους που υπηρετούν στην επαρχία και οι εντυπώσεις από την εμπειρία αυτή ήταν πολύ θετικές . 

Στο Κ.Λ.Βόλου συγκεντρώθηκε όλη η δύναμη της Λιμενικής Αρχής καθώς και της 4ης ΠΕΔΙΛΣ όπου ο πατέρας Δημήτριος αφού λειτούργησε, στην ομιλία του που ακολούθησε, εξέφρασε τις σκέψεις του σχετικά με τη διάσταση που μπορεί να έχουν εντός του Λιμενικού Σώματος ΄΄οι σχέσεις εξουσίας΄΄τόσο μεταξύ των συναδέλφων όσο και στην επαφή μας με τους πολίτες . 
Στην συνέχεια παρουσία του ΔΣ της Ένωσης μας τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο σημείο που έχασε την ζωή της ,σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, η αλησμόνητη συνάδελφος Ρηγώνη Τζένη. 
 Την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Ιερέα στο Λ/Σ Αγ .Κων/νου παρουσία συναδέλφων και από όμορες λιμενικές αρχές όπου εκτέθηκαν από τους συναδέλφους και από τον Ιερέα σκέψεις ,ανησυχίες και προτάσεις για την υπηρεσιακή μας  καθημερινότητα προσεγγίζοντας τα δεδομένα με θετική και δημιουργική διάθεση . 
Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ,αρωγός της πρωτοβουλίας αυτής, εκφράζει τις ευχαριστίες της σε όσους συνέβαλαν στη επιτυχία της προσπάθειας ανάδειξης και προβολής του έργου που επιτελείται  από τον στρατιωτικό μας Ιερέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου