Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Συνάντηση με σύμβουλο του ΥΝΑ κ.Πιτσουλάκη Αντώνιο .

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος πραγματοποίησε   την 7-8-2014 συνάντηση με τον σύμβουλο του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Πιτσουλάκη Aντώνιο.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πρώην Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους στην περιοχή μας αλλά και σε όλη την Ελληνική επικράτεια και εκφράστηκαν οι απόψεις μας για τις επικείμενες αλλαγές στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .


Ο κ.Πιτσουλάκης είναι γνώστης των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες και οι συνάδελφοι στους Νομούς Μαγνησίας –Λάρισας και Φθιώτιδας καθώς και των Β.Σποράδων καθώς διετέλεσε για πολλά χρόνια ως Κεντρικός Λιμενάρχης Βόλου .


Συνυπολογίζοντας  τις δυσκολίες που υπάρχουν και τα προβλήματα που ως ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ καλούμαστε να διαχειριστούμε δήλωσε ότι είναι πρόθυμος να βοηθήσει από τη θέση που κατέχει στην επίλυση όσο το δυνατό περισσοτέρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε  καθώς είναι γνωστή και δεδηλωμένη η αγάπη και η εκτίμησή του για τους συναδέλφους .     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου